L’Escola Pia Balmes organitza ofereix la Conferència  “Criança Conscient, de la teoria a la pràctica” a càrrec de l’especialista Míriam Tirado. Serà el dimecres 9 de Novembre a les 19h a l’Espai Calassanç (c/Balmes 208).

Míriam Tirado és consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança. És autora de diferents llibres com “La font amagada”, “El fil invisible”, “Tinc un volcà” o “Rabietes”. En el seu compte d’instagram @miriamtirado.cat té 96 mil seguidors amb qui comparteix reflexions i vivències sobre la maternitat i la paternitat, la criança, les emocions, les pors o l’autonomia; entre moltes altres temàtiques que ocupen o preocupen a les famílies actualment. 

En aquesta conferència es parlarà de les bases de la criança conscient, què és, en què es diferencia de la criança tradicional i com dur-la de la teoria a la pràctica. Tirado ho il·lustrarà amb exemples de la vida quotidiana, pautes i consells per aconseguir criar de la manera que tant nosaltres com els nostres fills i filles mereixen. 

Podeu fer-ne la inscripció a la web de l’Escola Pia Balmes: www.balmes.escolapia.cat

Per asistir a la conferència heu d’omplir el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrywnNl90fKOmus530dn32MI_ohl_69cpqRbZsjsjXvseK2g/viewform

US HI ESPEREM